964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella s’ompli de música i activitats per a Santa Cecília

Home/Cultura, Festa, Música, Notícies, Societat/Morella s’ompli de música i activitats per a Santa Cecília

Morella s’ompli de música i activitats per a Santa Cecília

L’Associació Musical Mestre Candel de Morella va realitzar anit el concert anual de Santa Cecília

Les Jornades de la dona conclouen aquest cap de setmana amb la Performance: Roda d’homes i dones contra la violència de gènere i la pel·lícula Figuras Ocultas

Morella celebra aquest cap de setmana Santa Cecília, patrona dels músics, en la qual l’Associació Musical Mestre Candel ha preparat diferents activitats per a tots els públics des del divendres fins al diumenge. D’aquesta manera, anit es va celebrar el Tradicional Concert de Santa Cecília amb la presentació dels nous músics que s’incorporen a l’agrupació. A més, aquest matí s’ha realitzat la I Ruta Bionord de neteja col·lectiva, una activitat que anima a menuts i grans a gaudir de la natura i conscienciar de la importància de mantenir-la neta.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “el cap de setmana de Santa Cecília a Morella és una festa especial per als músics que combinen la seua celebració amb concerts i activitats obertes al públic”. Així, l’edil ha comentat que “l’Associació Musical Mestre Candel participa activament durant tot l’any amb diferents eixides i concerts a la ciutat”. Finalment, Rocío ha volgut “agrair a aquesta associació la seua implicació en l’organització d’activitats”.

D’altra banda, aquest cap de setmana finalitzen les Jornades de la dona a Morella amb la Performance: d’homes i dones contra la violència de gènere amb sabates contra la violació d’aquesta vesprada i el cine del diumenge a les 19.00 hores amb la projecció de la pel·lícula Figuras ocultas al Teatre Municipal.

2017-11-25T10:05:49+02:00 Novembre 25th, 2017|Cultura, Festa, Música, Notícies, Societat|