964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Reunió de seguretat contra l’onada de robatoris a Morella

Home/Notícies/Societat/Reunió de seguretat contra l’onada de robatoris a Morella

Reunió de seguretat contra l’onada de robatoris a Morella

Membres de l’ajuntament, la Guàrdia Civil i la Policia Local es reuneixen per intensificar la vigilància i la investigació dels fets

“La col·laboració ciutadana és molt important per a avisar a les forces de seguretat al més prompte possible”

Morella, igual que altres localitats de la província, està vivint una onada de robatoris en els últims mesos amb l’últim cas el diumenge a la nit on van entrar a cinc establiments de la ciutat. Així, aquest matí a l’ajuntament de Morella, s’ha fet una reunió extraordinària presidida per l’alcalde, Rhamsés Ripollés, junt amb el Sergent de la Guàrdia Civil del quarter de Morella, el regidor de Governació i l’agent de la Policia Local, per a coordinar esforços en l’esclariment dels fets.

D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “hi ha una col·laboració màxima entre la Policia Local i la Guàrdia Civil pel que fa als treballs d’investigació d’aquestos robatoris. A més, ha explicat que “s’estan intensificant els treballs i accions de vigilància i investigació per totes les parts”. Per últim, ha comentat que “en nom dels cossos de seguretat, des de l’ajuntament es trasllada la importància de la col·laboració ciutadana i que davant de qualsevol sospita o alarma s’utilitze el 062 per a traslladar aquesta a la Guàrdia Civil i actuar amb la màxima diligència, ja que, en la majoria de casos, el temps és vital per esclarir els fets”. D’aquesta manera, durant la reunió s’han pres diferents acords i accions que s’han posat en marxa avui mateix.

Cal recordar que aquest és el tercer cas de robatoris a Morella en poques setmanes. Així, diferents establiments i negocis del centre històric de la ciutat han sofert robatoris, “la qual cosa preocupa als veïns i veïnes de Morella cada dia més i cal posar solució perquè no es repetisquen”, apunta l’alcalde.

2018-11-27T14:33:36+02:00 Novembre 27th, 2018|Notícies, Societat|