964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Turespaña actuarà d’urgència en un tram de la muralla de Morella

Home/Notícies/Societat/Turespaña actuarà d’urgència en un tram de la muralla de Morella

Turespaña actuarà d’urgència en un tram de la muralla de Morella

Es tracta d’un tram on s’ubicarà el futur Parador de Turisme de Morella, el qual està molt deteriorat

L’ajuntament demana aprovar al més prompte possible el projecte arqueològic i iniciar els treballs del Parador perquè no siguen necessàries més actuacions d’emergència

Turespaña actuarà d’emergència al tram de muralla del Convent de les Agustines, situat al Castell i on s’ubicarà el futur Parador de Turisme de Morella. D’aquesta manera, les actuacions començaran de forma immediata amb un pressupost de 134.123,03 euros amb una duració de dos mesos. Es tracta d’una obra de consolidació estructural a causa del mal estat d’aquesta zona que ha estat abandonada molt de temps.

D’altra banda, l’ajuntament demana que s’aprove el projecte i comence l’obra del Parador. Així, “cal aprovar el projecte arqueològic al més prompte possible del futur Parador de Turisme de Morella per a iniciar els treballs dins del 2018 i que no siguen necessàries més actuacions d’emergència” ha destacat Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella. També ha explicat que “el Parador suposarà una rehabilitació del patrimoni de Morella i la seua conservació, per la qual cosa, ha de ser una realitat prompte perquè no es deteriore més tot el recinte on estarà ubicat”. Rhamsés ha recordat que “el Parador de Turisme de Morella és molt important per al futur de la ciutat, ja que es rehabilitarà una zona important del patrimoni de la ciutat i s’impulsarà més el turisme com un dels motors econòmics d’aquesta zona”.

El Parador de Turisme de Morella és un projecte molt important per a impulsar un dels motors econòmics més rellevants de la zona com n’és el turisme. Així, aquest projecte comporta augmentar l’oferta d’habitacions a la localitat i albergar més visitants a la ciutat. A més, el Parador suposa un tipus de visitant diferent de l’habitual a la zona de caràcter més internacional. Finalment, cal nomenar que aquest projecte aporta llocs de treball a la zona, tant en la construcció com en la posterior explotació.

2018-04-24T14:10:41+02:00 Abril 24th, 2018|Notícies, Societat|