964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Visita a les obres de l’N-232

Home/Notícies/Societat/Visita a les obres de l’N-232

Visita a les obres de l’N-232

L’alcalde de Morella i el regidor de Desenvolupament Rural han visitat l’N-232 amb els responsables de la Demarcació de Carreteres de la Comunitat Valenciana del Ministeri de Foment

L’actuació està centrada a la Torreta i a l’inici del Port de Querol on avança a bon ritme

Aquestos han traslladat la necessitat de licitar l’actuació del tram que va de la Torreta fins a Morella sud

Les obres de l’N-232 continuen a bon ritme de manera que ja es poden veure les primeres infraestructures per on passarà aquesta carretera. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, han  visitat l’actuació aquest matí amb els tècnics responsables  de la Demarcació de Carreteres de la Comunitat Valenciana del Ministeri de Foment. Així, han pogut veure com avança la carretera a la zona de la Torreta i a l’inici del Port de Querol.

Les obres de la nova carretera avancen a bon ritme, de manera que Rhamsés ha comentat que “és una bona notícia i estem col·laborant al màxim amb el Ministeri i l’empresa constructora per a que continue de la mateixa manera fins al final de l’actuació per la importància que té per al futur d’este territori”. A més, L’edil ha comentat que “hem traslladat la necessitat d’actuar també al tram de la Torreta fins a Morella sud, el qual completa l’N-232 fins a la ciutat i, per tant, agilitzar les gestions per a la seua licitació”. Rhamsés ha explicat que “hem pogut veure les estructures que aguantaran els viaductes per a salvar el riu Bergantes o les preparades al futur creuament amb la carretera de Vallibona”. Finalment, ha afegit que “l’antiga carretera servirà de via de servei una volta estiga acabada l’obra”.

La visita d’aquest matí s’ha centrat en la zona de la Torreta i a l’inici del Port de Querol, a l’encreuament de la carretera de Vallibona. En aquestes zones els treballs es concentren en la construcció de les estructures per on aniran els viaductes que eviten que la carretera passe pel curs del riu Bergantes.

Cal recordar que la nova N-232 és una actuació molt important per a la zona de l’interior nord de la província de Castelló. D’aquesta manera, la carretera millorarà la comunicació entre l’interior i la costa de manera que seran més accessibles els serveis per als municipis d’aquesta zona.

Les obres de l’N-232 a l’altura de la Torreta afecten directament al transcurs de la Rogativa. Aquesta concentra l’activitat del dinar dels romers i acompanyants en aquesta zona, de manera que s’ha realitzat un dispositiu perquè el transcurs de les obres no afecten la Rogativa i a la inversa. Així, la zona d’aparcament de la Rogativa estarà ubicada en l’esplanada al costat de la Torreta. Aquesta té unes dimensions considerables per albergar tots els vehicles que s’hi desplaçaran. A més, al pinar de l’altra banda de l’edifici, s’habilitarà per al dinar dels romers. Així, la Rogativa transcorrerà en una sola banda de la carretera, ja que l’altra és zona de treball de les obres.

2018-06-19T15:41:09+02:00 Juny 19th, 2018|Notícies, Societat|