964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Les primeres precipitacions de neu arriben a Morella

Home/Notícies/Societat/Les primeres precipitacions de neu arriben a Morella

Les primeres precipitacions de neu arriben a Morella

La neu arriba a la comarca dels Ports.

L’Ajuntament de Morella va iniciar el dispositiu necessari per fer front a les precipitacions el passat divendres.

En aquest sentit, des del Servei de la Brigada Municipal, es va procedir a la dotació de sal per als indrets més susceptibles de tenir alguna urgència o de potencials necessitats. Així, l’Ajuntament de Morella ha proveït de sal el Centre de Salut de la localitat, la Residència de la Gent Gran, el Centre de Dia, l’IES Els Ports, el Col·legi Mare de Déu de Vallivana, la Guarderia Municipal, així com llocs estratègics de la població i el casc urbà on les plaques de gel són més susceptibles de formar-se. De la mateixa manera els serveis municipals han dotat de l’oportuna sal per a prevenir i solucionar problemes a les quatre pedanies amb les que compta la ciutat de Morella: Xiva, Ortells, La Pobleta i Herbeset.

Per tal de netejar la neu que caigue i facilitar la circulació rodada estan en alerta els serveis de neteja amb les màquines llevaneus.

Si fóra necessari també està disponible el servei, amb col·laboració amb Creu Roja, per repartir aliments o altres necessitats a persones que no poden eixir de casa.

Es recorda la recomanació de no utilitzar vehicles i la necessitat d’utilitzar cadenes en la xarxa viària.

2020-02-04T09:55:05+02:00 Gener 19th, 2020|Notícies, Societat|