964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Tradició i activitats per a tots els públics per al cap de setmana de Nadal a Morella

Home/Cultura, Festa, Música, Notícies, Societat, Turisme/Tradició i activitats per a tots els públics per al cap de setmana de Nadal a Morella

Tradició i activitats per a tots els públics per al cap de setmana de Nadal a Morella

El dissabte s’inaugura l’exposició 6 líneas analógicas 0,08 MEGAHERTZ a la Llotja a les 20.00 hores

La tradicional volta dels Villancicos de Morella compleix 100 anys

Morella està preparada per al cap de setmana de Nadal amb activitats tradicionals i culturals perquè morellans, morellanes i visitants puguen gaudir de la ciutat. D’aquesta manera, Cantem al Nadal a càrrec de l’Escola de Música i la Rondalla, la inauguració de l’exposició 6 líneas analógicas 0,08 MEGAHERTZ, paradeta solidària, la xerrada Alpinisme al Kirguistan i Nepal i les tradicionals nadales són els actes principals durant els dies 23 i 24 de desembre.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat “la gran varietat d’activitats que es poden realitzar a Morella, les quals complementen l’oferta cultural i patrimonial de la ciutat”. L’edil ha recordat que “a la Sala del Consell estan exposats tots els cartells que es van presentar al concurs per anunciar el 54 Sexenni i que les llums de Nadal s’engeguen cada nit”. Rocío ha comentat que “enguany se celebren els 100 anys dels Villancicos de Morella, així, l’Associació Musical Mestre Candel oferirà aquestos per a la Gent Gran a la residència de la 3a edat i, després, realitzarà la volta tradicional des de la plaça de l’església”.

Agenda del cap de setmana

El dissabte 23 de desembre el Teatre Municipal de Morella alberga el concert Cantem al Nadal amb la coral infantil de l’Escola de Música i la Rondalla de Morella a les 18.30 hores. A continuació, la Llotja de l’ajuntament acull la inauguració de l’exposició 6 líneas analógicas 0,08 MEGAHERTZ a les 20.00 hores.

El diumenge, el dia de la nit de Nadal, a les 10.00 obri la paradeta solidària del 0,7% al carrer Blasc d’Alagó. Després, la Casa Ciurana acull la xerrada Alpinisme a Kirguistan sobre l’expedició realitzada per quatre joves morellans al pic Lenin-Pamir a les 12.30 hores. A la vesprada es realitzen les tradicionals nadales d’aquest dia. Primer a la residència de la 3a edat per a la Gent Gran a les 18.00 hores i després la tradicional volta dels Villancicos començarà al placet de l’església a les 19.00 hores.

A més, durant aquestos dies està oberta l’exposició dels cartells que van participar al concurs per anunciar el 54 Sexenni a la Sala del Consell de l’ajuntament de Morella. També, l’enllumenat especial de Nadal a Morella es pot gaudir durant aquestos dies i fins al 7 de gener pels principals carrers de la ciutat. També estan oberts els principals museus i monuments de Morella durant els dies 23 i 24 de desembre com el Castell, les Torres de Sant Miquel i Temps de Dinosaures. Les pintures rupestres de Morella la Vella es poden visitar durant el cap de setmana amb inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme de Morella.

2017-12-20T14:03:19+02:00 Desembre 20th, 2017|Cultura, Festa, Música, Notícies, Societat, Turisme|