Com arribar

Descobreix on està Morella i els diferents accessos a la localitat

Entorn i localització de Morella

La N-232 és l’eix de comunicació de Morella amb Saragossa i Logronyo. Així mateix, aquesta carretera connecta Morella amb els destins turístics valencians de litoral, amb l’Autopista de la Mediterrània (AP-7) i amb la carretera N-340.

Com arribar en vehicle privat

Des de Peníscola amb cotxe: agafar la N-340 fins a Vinaròs, i després la N-232 fins a Morella (75km; aprox. 1h).

Des de Vinaròs amb cotxe: per la carretera N-232 (60km; aprox. 45min).

Des de Castelló amb cotxe (per Ares del Maestrat): per la carretera CV15 fins a Ares del Maestrat, i després per la CV12 fins a Morella (102km; aprox. 1h 25min).

Des de Castelló amb cotxe (per Vinaròs): per l’AP-7 fins a Vinaròs, i després per la N-232 fins a Morella (135km; aprox. 1h 35min).

Des de Castelló amb cotxe (per Sant Mateu): Prendre la CV-10 fins a Sant Mateu i després agafar la N-232 fins a Morella (101 Km; aprox. 1h 20 min)

Des de València amb cotxe (per Sant Mateu): agafar l’A-7 fins a la CV-10, seguir la CV-10 fins a Sant Mateu, i després agafar la N-232 fins a Morella. (170km; aprox. 2h 10m).

Des de València amb cotxe (per Ares del Maestrat): agafar l’A-7 i CV-10 cap a la CV-15, seguir per la CV-15 fins a Ares del Maestrat, i després agafar CV-12 fins a Morella. (172km; aprox. 2h 15m).

Des de Saragossa amb cotxe (per Alcanyís): agafar la N-232 fins a Alcanyís, i després agafar la direcció Monroyo i finalment Morella. (163km; aprox. 2h).

Des de Barcelona amb cotxe (per Vinaròs): agafar l’AP-7 fins a Vinaròs, i després agafar la N-232 fins a Morella (262km; aprox. 3h).

Com arribar en transport públic

Des de Castelló amb autobús. Sortides de dilluns a divendres. Al matí a les 10:15h / a la tarda a les 15:30h. Sortida des de l’estació d’autobusos.

Des de Vinaròs amb autobús. Sortides de dilluns, dimecres i divendres. Eixida a les 16:00h.

Dissabtes, diumenges i festius sense servei.

TOURIST INFO NO ES FA RESPONSABLE DELS POSSIBLES CANVIS D’HORARI. CONSULTAR AMB LA COMPANYIA D’AUTOBUSOS (Autos mediterraneo, S.A.)

Servei de taxi – 661 42 83 65

Agenda

[tribe_events_list limit = “8”]

La Oreja de Van Gogh actuarà al 55 Sexenni de Morella

La nit del diumenge 18 d’agost serà la data quan la banda donostiarra oferirà un multitudinari concert en un escenari imponent a l’exterior de l’Espai Firal Esta serà una de les principals actuacions musicals que allarguen la festa del novenari sexennal fins ben...

Idees i propostes per a estalviar aigua

Projecte sostenible sobre l'estalvi d'aigua Distribució de l'aportació d'aigua a Morella Xifres clau sobre la despesa d'aigua a Morella   410.000 L Litres diaris entre setmana. (165 litres/habitant/dia) 450.000 L Litres diaris el cap de setmana. 492.000 L Litres...

Una intensa programació per al III festival literari de Morella

Algoritmes o humans? es qüestionarà esta tercera edició a través dels diferents panells programats des del 3 fins al 5 de maig Escriptors, escriptores, periodistes, xefs, músics i creatius de renom participaran en les taules redones al Teatre Municipal, acompanyades...

Rosca tapada per a Pasqua

Morella i tota la comarca dels Ports és una zona ramadera, per la qual cosa, la carn té un especial protagonisme en la gastronomia local tradicional. El paisatge d’este territori es nodreix de ramat boví, porcí i oví per a proporcionar una gran varietat d’elaboracions...

Arranca la intensa programació de Morella negra com la trufa

Durant el cap de setmana, la ciutat s’endinsa en l’univers de la novel·la negra combinat amb la gastronomia dels Ports i la seua trufa negra L’editor Gori Dolz ha rebut el reconeixement Nigrum tuber pel suport que ha donat al festival des dels inicis durant l’acte...

Morella negra com la trufa detalla la programació de l’edició 2024

Les taules literàries es combinen amb degustació de pinxos de trufa negra i altres activitats durant els dies 23, 24 i 25 de febrer La Llotja acollirà l’exposició Dones encobertes sobre amb una recopilació de portades de novel·les negres que van patir la censura del...