Tota la informació sobre aquestes jornades gastronòmiques està disponible a www.morellaturistica.com

Nou restaurants han preparat menús especials i altres comerços ofereixen productes amb tòfona

El festival gastro-literari Morella Negra com la trufa ofereix visites guiades temàtiques a la ciutat

La ciutat de Morella està immersa en les XIX jornades de la trufa. Una cita especialitzada en aquest diamant gastronòmic dels Ports on nou restaurants han preparat menús especials on la tòfona agafa el protagonisme en tots els plats. Fins al 13 de març, els diferents establiments oferiran aquesta especialitat en les seues cartes per a disfrutar de l’aroma i versatilitat d’un producte autòcton que accepta una gran varietat de receptes des de les més tradicionals fins a les  tècniques més innovadores. A més, ofereix noves experiències amb la seua inclusió en postres i dolços.

A més dels plats i menús dels restaurants, els comerços de Morella i tota la comarca ofereixen productes elaborats amb trufa. Formatges, olis, patés i altres produccions estan disponibles en els establiments per a disfrutar de l’exquisit sabor de la trufa en qualsevol moment. Tota la informació sobre els restaurants i comerços que participen en les XIX jornades de la trufa es troba a www.morellaturistica.com.

VII Morella Negra com la trufa

A més de la gastronomia, la trufa és també protagonista a la ciutat amb la literatura. Aquest fruit de la terra dona nom al festival Morella Negra com la trufa, que tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de febrer. Aquest ofereix diferents activitats culturals amb escriptors, escriptores i amants de la novel·la negra en general. A més, Morella Negra ofereix visites turístiques i temàtiques per La Morella més negra. També De mano airada. Així, el festival ha habilitat el servei de reserva d’entrades per a aquestes visites i la resta d’actes programats a través del portal Entradium.

Agenda

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Morella amplia els horaris de tota la xarxa del castell i museus

Tots els espais municipals estaran oberts de dilluns a diumenge durant el mes d’agost i es reobre la Presó del segle XIV La ciutat de Morella encara l’arribada del mes d’agost amb l’ampliació d’horaris de visita en tota la xarxa del castell i museus. D’aquesta manera,...

Morella entra en la setmana del Festival Literari

Carles Francino, va entrevistar ahir a la directora del festival, Elena Moya, a La Ventana de la Cadena SER Totes les activitats i panells són gratuïts i es poden reservar les entrades al portal Escena Online Arriba la setmana del Festival Literari de Morella que se...