Servei guia de turisme (Noverint)

Contenido

Padre Ramón Querol, 24 Morella
http://noverint.es/

L'empresa Noverint, dedicada al turisme cultural, compta amb més de 30 anys d'experiència en el sector turístic.

Més de 30.000 persones a l'any, visiten i coneixen Morella amb nosaltres, portant-se un bon record d'aquesta excepcional ciutat medieval.

Els proposem un passeig per Morella, on podran endinsar-se en l'època medieval, recorrent els seus carrers i visitant els edificis més emblemàtics, com l'Ajuntament, l'Arxiprestal Basílica Sta. Maria la Major, el Castell Fortalesa o els seus Museus.

Els oferim diferents alternatives:

Visites de mig dia:

  • Recorregut per la ciutat i visita a la Basílica Sta. María (1,30h)
  • Recorregut per la ciutat, visitant tots els seus monuments (2,30h)

Visita nocturna:

Muralla, Ajuntament, Barri Jueu, Plaça dels Tarrascons, Plaça de l'Arxiprestal, ens expliquen històries i llegendes de l'Edat Mitjana, on es barregen cristians, musulmans, jueus, càtars o personatges dispars com reis, mestres d'obres i prostitutes.

Aquesta visita només es realitza sota petició al 964 160 793. Per poder realitzar la visita es precisa un grup de mínim 10 persones.

Visites didàctiques a escolars

Des del Departament de Didàctica, Noverint ofereix un seguit d'activitats culturals de caràcter lúdic per a escolars d'Educació Infantil i Primària i visites guiades per a E.S.O i Batxiller, relacionades amb el patrimoni cultural de la ciutat de Morella:

  • Dinosaures a Morella i Tallers Didàctics (3-7 anys)
  • Quadern didàctic "Un passeig per la Morella Medieval" (8-11 anys)
  • Visites guiades, adaptades a el grau i edat corresponent (12 -18 anys)

I a més també realitzem visites guiades per la Comarca dels Ports / Maestrat

No items found

Agenda

[tribe_events_list limit = “8”]

Arranca la intensa programació de Morella negra com la trufa

Durant el cap de setmana, la ciutat s’endinsa en l’univers de la novel·la negra combinat amb la gastronomia dels Ports i la seua trufa negra L’editor Gori Dolz ha rebut el reconeixement Nigrum tuber pel suport que ha donat al festival des dels inicis durant l’acte...

Morella negra com la trufa detalla la programació de l’edició 2024

Les taules literàries es combinen amb degustació de pinxos de trufa negra i altres activitats durant els dies 23, 24 i 25 de febrer La Llotja acollirà l’exposició Dones encobertes sobre amb una recopilació de portades de novel·les negres que van patir la censura del...