Cavalls i jocs – Diverteix-te

 

1- AULA DE JOCS TRADICIONALS, D'HABILITAT I D'ENGINY.

Es tracta d'una extensa aula on poder passar una estona divertida jugant amb jocs tradicionals de grans dimensions, realitzats de forma artesana amb fusta, jocs d'habilitat i d'enginy amb diferents nivells de dificultat, apte per a tot tipus de públic, famílies, grups escolars , festes d'aniversari, etc.

2- PASSEJADES AMB CARRO.

Per passar una jornada divertida amb els teus amics, família etc. Aquesta activitat consta d'una explicació de tot el procés de preparació per a la unir del cavall a el carro, parts de les aparellades, parts de el carro, etc. i després un passeig per una zona singular, en la qual es pot observar la natura, la flora i la fauna de la zona. El passeig amb carro té una capacitat màxima de 8 adults o 10 nens per passeig. Durada de 60 a 90 minuts.

3- PASSEJADES A CAVALL.

Les passejades a cavall et permetran realitzar una excursió per la zona de la fàbrica Giner i el parc d'aventura Saltapins, d'una forma diferent. En aquesta activitat podràs gaudir del paisatge extraordinari i singular de la zona, a el mateix temps que gaudiràs de l'anar muntat sobre un cavall. En ella també aprendràs el per què i el com s'ha de muntar i donar instruccions a un cavall. L'activitat consta d'una petita presa de contacte en una zona de pràctiques, i després el passeig.

La durada és de 90 a 120 minuts i la capacitat màxima és de 7 persones per passeig.

Listen to the audio guide

Reserva la teva experiència

Llegir el consentiment per al tractament de dades personals